Näin Webasto Pure toimii

Laitteen käyttöönotto

  1. Latauslaitteelle suunnitellaan sopiva asennuspaikka, yleensä talon seinään tai mahdollisesti tolppakiinnitteisenä lähemmäs pysäköintialuetta
  2. Sähköalan ammattilainen toteuttaa asennuksen ja kytkee kiinteän syötön sähköverkosta latausasemaan
  3. Latausasema on käyttövalmis!

HUOM!

Asennushenkilöstöllä, joka kiinnittää, käyttöönottaa ja ylläpitää latausasemaa, täytyy olla asiaankuuluva pätevyys ja valtuutus sähköjärjestelmien kanssa työskentelyyn. Tämä ammattisähköasentaja on täysin vastuussa sovellettavien asennussääntöjen ja määräysten noudattamisesta.

Latausaseman käyttö

Webasto Pure –latausaseman suunnittelussa on panostettu turvallisuuteen, huolettomuuteen ja käyttömukavuuteen. Esimerkkeinä näistä ovat viimeisimpien standardien noudattaminen, viiden vuoden tehdastakuu sekä mahdollisuus valita pidempi 7 metrin latauskaapeli.

Asema on varustettu kiinteällä kaapelitelineellä, jolloin kaapeli on aina puhdas eikä sotke vaateittasi. Voit pitää latausaseman valmiudessa jättämällä sen avaimella ON-asentoon, tai halutessasi kytkeä laitteen OFF-tilaan samalla avaimella; avain irtoaa molemmissa asennoissa. Laitteessa on laaja tehoalue, jotta omaan käyttöön soveltuva virtaraja löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen. Laitteeseen on mahdollista myös liittää ulkoinen ohjaus, jolla voidaan toteuttaa hyvin yksinkertaista kuormaohjausta muiden kiinteistön sähkölaitteiden kanssa.